Novosti

Športsko društvo Tuhelj

Športsko društvo Tuhelj osnovano je u ljeto 2000. godine na prijedlog nekoliko sportskih entuzijasta, a danas broji 50-ak članova.

Športsko društvo promiče važnost bavljenja sportom i nastoji privući čim više ljudi i djece željnih sporta i rekreacije. Pa tako djelujemo kroz sekcije malog nogometa i stolnog tenisa u natjecateljskom dijelu, te košarku za rekreativce. Općina Tuhelj je u suradnji sa Športskim društvom pokrenula fitness treninge u sklopu programa Tuhelj za mlade, koji su se pokazali punim pogotkom zbog velikog odaziva i ozbiljnosti samih treninga.

Malonogometna ekipa redovito sudjeluje na malonogometnim turnirima u okolici, a i sami organiziraju sada već tradicionalni malonogometni turnir prve subote u lipnju. Također malonogometaši sudjeluju i u organizaciji lokalnih manifestacija poput turnira povodom 1. maja te Dana državnosti. Osim turnira, naša malonogometna ekipa sudjeluje i u kružnoj ligi „Zagorskim krajem“. Kako na mladima svijet ostaje, đacima je osigurano treniranje malog nogometa koje je omogućeno suradnjom OŠ Lijepa naša, te osim što se đake potiče na bavljenje sportom ujedino je i osigurana budućnost rada udruge.

Stolnoteniska ekipa ozbiljno i organizirano se natječe u sklopu županijske lige, sa postignutim hvalevrijednim rezultatima, kako u pojedinačnoj konkurenciji tako i ekipno. Posebno treba istaknuti voditelja stolnoteniske ekipe, koji je ujedno proglašen i najboljim igračem lige Domagoja Karažiju. Ovim putem pozivamo ljubitelje stolnog tenisa da se priključe ekipi te se okušaju u kojoj natjecateljskoj partiji.

Naša najnovija aktivnost, fitness, izazvala je velik interes te nam je iznimno drago što se uključilo veoma mnogo žena, koje treniraju pod stručnim vodstvom trenerice Željke Šoštar. Drago nam je što smo ovim putem potaknuli sportski angažman naših dragih Tuhljanki.

Pozivamo sve sumještane i sumještanke da se priključe aktivnostima Športskog društva, te pridonesu razvoju sporta u općini.

Za dodatne informacije i upis u ŠD Tuhelj možete se obratiti na jedan od slijedećih brojeva:

Igor Moguljak, predsjednik              mob: 0958368086

email: igor.moguljak@hotmail.com

Matija Škalec, potpredsjednik          mob: 098500183

Ivan Šurina, blagajnik                       mob: 0981889020

Filip Majerić, tajnik

Domagoj Karažija, voditelj stolnoteniske ekipe       mob: 0989693056