Novosti

Udruga Trs izabrala je novo vodstvo

U subotu 7. ožujka u kleti Srećka Dvoršaka  održana je Izborna skupština Udruge vinogradara, vinara i prijatelja dobrog vina Trs Tuhelj.

Dosadašnje vodstvo podnijelo je izvještaj o radu udruge u proteklih godinu dana uz financijski izvještaj, te obavijestilo članove udruge o detaljima izleta gdje će tuheljski vinari u travnju boraviti na otoku  Hvaru i  posjetiti hvarske vinarije. Također, četrdesetak prisutnih članova  izglasalo je program rada udruge u narednom periodu i izabralo novo vodstvo. Za predsjednicu je izabrana Ema Tarandek Sabri, novi potpredsjednik je Renato Šurina, a tajnik Stjepan Barlović.

Skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Tuhelj Mladen Hercigonja i njegova zamjenica Veronika Kolman. Načelnik je tom prilikom zahvalio dosadašnjem predsjedniku Srećku Dvoršaku i dosadašnjem tajniku Božidaru Vragoviću na 20 godina vođenja udruge, čestitao im na brojnim i kvalitetnim aktivnostima u promicanju vinogradarstva na području Općine Tuhelj, a novoj predsjednici zaželio mnogo uspjeha u radu, gdje može i nadalje računati na potporu Općine Tuhelj.

 

Napišite komentar