Novosti

U OŠ Lijepa naša održano državno natjecanje iz hrvatskog jezika

Osnovna škola Lijepa naša bila je od 6. do 8. svibnja domaćin 24. državnog natjecanja iz hrvatskog jezika. Škola i Terme Tuhelj ugostili su oko 300 sudionika ovog natjecanja. Temeljna svrha svih natjecanja koje provodi Agencija za odgoj i obrazovanje je predstavljanje rezultata rada, znanja, vještina, sposobnost i kompetencija učenika.

Na svečanom otvorenju natjecanja u Termama Tuhelj sudionike su između ostalih pozdravili ravnateljica škole Snježana Romić, načelnik općine Mladen Hercigonja i zamjenica župana Jasna Petek.

Veliko hvala učiteljima koji su pripremali program dobrodošlice i otvorenja natjecanja, Hvala učiteljima i stručnim suradnicima domaćinima za vrijeme samog natjecanja u školi, administrativnom i tehničkom osoblju za uložene napore priprema učionica i prostora škole te djelatnicima općine koji su nam pružili svesrdnu pomoć ove velike organizacije kako bi se sve nesmetano odvijalo i sudionici se osjećali ugodno. Hvala i velečasnom Dragutinu Šenguli koji je u našoj župnoj crkvi primio mentore te ih upoznao s našom župom i općinom.

Nadamo se da će natjecatelji i mentori dio ljepote naših pitomih zagorskih brega, našu „Bajku na dlanu“ ponijeti kao uspomenu u svojim mislima i da će biti inspiracija za njihove buduće pisane radove.

Napišite komentar