Novosti

U Dječjem vrtiću Potočić Tuheljski održan božićni domjenak u kojem su sudjelovali mališani iz vrtića

U Dječjem vrtiću Potočić Tuheljski u četvrtak 15.12.2022. održan je božićni domjenak kojem su prisustvovali načelnik Općine Tuhelj Mladen Hercigonja, ravnateljica Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj gđa. Snježana Romić te župnik Božo Belinić.

Ravnateljica je poželjela dobrodošlicu svim prisutnima te im zahvalila što su svojim dolaskom uveličali njihov svečani ručak za koji može reći da prelazi u tradiciju. Bio je to važan dan za sve, a posebno za mališane koji su bili uzbuđeni jer se nešto posebno pripremalo za njih.

”Jako sam sretna i smatram da svi zajedno možemo biti ponosni na našu suradnju koja se može nazvati partnerstvom. Svi zajedno gradimo odgojni kurikulum vrtića i na
taj način učimo djecu o važnosti podupiranja jedni drugih u zajednici i tako činimo svijet boljim mjestom. Svaka je nit važna u tkanju, a mi u odgoju djece svi činimo jedno tkanje.
I šećer na kraju: zahvaljujem svim našim djelatnicima na trudu da danas možemo ovako uživati te molim jedan pljesak za našu kuharicu tetu Ankicu te tetu Anitu i tetu Nikolinu.”

 

 

 

Napišite komentar