Novosti

Tradicionalno obilježen 1. maj u Tuhlju

I ove se godine povodom tradicionalnog prvomajskog Malonogometnog turnira sela Općine Tuhelj na igralištu osnovne škole okupio lijepi broj mještana.
Lijepo proljetno vrijeme i produženi vikend bio je mamac za mještane Općine Tuhelj da provedu prvomajsko nedjeljno popodne na igralištu OŠ Lijepa naša, gdje se odvijao tradicionalni Malonogometni turnir sela. Ove su godine svoje nogometne vještine prezentirale ekipe šest sela: Črešnjevca, Lipnice Zagorske, Svetog Križa, Pristave, Svetog Križa, Tuhlja i Trstena.
Nakon zanimljivih i neizvjesnih utakmica, pod budnim okom arbitra Antonia Zgorelca, najviše nogometnog znanja pokazala je ekipa Svetog Križa ispred drugoplasirane Lipnice Zagorske i trećeplasiranog Trstena. Laskavom titulom najboljeg strijelca ove se godine okitio Kristijan Juranić koji je za nijansu bio uspješniji od Karla Pavlinića.
U uvijek atraktivnom potezanju užeta Sveti Križ je potvrdio ovogodišnju dominaciju te također i u ovoj disciplini odnio pobjedu.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je načelnik Općine Mladen Hercigonja, istaknuvši zadovoljstvo zajedničkim druženjem i ugodno provedenim popodnevom. Druženje mještana nastavilo se uz nezaobilazni prvomajski grah koji je osigurala Općina Tuhelj uz vrijedne ruke Milene Poljanec, a u organizaciji natjecanja sudjelovao je i DVD Tuhelj. Prvomajsko događanje u Tuhlju potpomogli su „Into Media“, Darko Pavlinić i OŠ Lijepa naša.

Autor: Davor Žažar

Napišite komentar