Novosti

Socijalno vijeće

U ponedjeljak, 18.09.2017. godine, održana je konstituirajuća sjednica Socijalnog vijeća Općine Tuhelj. Uz pet članova odabranih glasovanjem Općinskog vijeća, u radu Socijalnog vijeća sudjeluju i predstavnici OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, župnog Caritasa, Centra za socijalnu skrb i Gradskog društva Crvenog križa iz Klanjca.

Rad sjednica Socijalnog vijeća Općine Tuhelj održava se na sjednicama. Riječ je o  savjetodavnom tijelu koje prati stanje socijalne skrbi na području općine, te razmatra prijedloge odluka koje donose Načelnik i Općinsko vijeće Općine Tuhelj.

Od njegova konstituiranja održane su ukupno dvije radne sjednice na kojima se raspravljalo i donosilo mišljenja o sufinanciranju prijevoza za učenike OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, OŠ Đure Prejca iz Desinića i OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca, o sufinanciranju prehrane učenika OŠ Lijepa naša za školsku godinu 2017./2018., te o dodjeli božićnih paketa za najpotrebitije stanovnike naše općine.

Članovi Socijalnog vijeća su:  Veronika Kolman (predsjednica), Vesna Hrček, Štefanija Hudić, Željka Kramarić, Andrea Žlender, Natalija Knezić Medvedec (predstavnica OŠ Lijepa naša), Josipa Filija (predstavnica Caritasa Župe Tuhelj), Lidija Bogović (predstavnica Centra za socijalnu skrb Klanjec) i Mario Harapin (predstavnik Gradskog društva Crvenog križa Klanjec).