Novosti

SAJMENI DAN U TUHLJU 2014.

Općina Tuhelj i Turistička zajednica općine Tuhelj  povodom Dana Općine  organizira
 
Sajmeni dan u Tuhlju 


zanimljiv i šarolik program za sve posjetitelje i svoje mještane.
U sklopu Dana Općine želja je organizirati Sajmeni dan poljoprivrednika, vinara, udruga, obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica. Našim bi mještanima tako ponudili prezentacijsku, nekomercijalnu, unikatnu ponudu rukotvorina,  domaćih vina, likera, meda, sira i slično.

Molimo sve gospodarstvenike, udruge, zadruge, OPG-e, čuvare starih zanata te sve ostale kreativce iz Općine Tuhelj i šire, da nam se pridruže 09.08.2014. godine na Sajmenom danu poljoprivrednika, vinara, udruga, obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, koji bi započeo na prostoru ispred doma DVD-a Tuhelj u subotu u 16:00 sati, te svojom ponudom upotpune događanja povodom Dana Općine.
 
Prijavnicu za Sajmeni dan u Tuhlju možete dobiti u uredu TZ Tuhelj, Općinskom uredu  ili je preuzeti s ove stranice , a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail:info@tztuhelj.hropcina.tuhelj@kr.t-com.hropcina-tuhelj@kr.htnet.hr. ili je možete osobno predati u prostore Općine  i u ured TZ Tuhelj, zaključno sa 25.07.2014.(petak)

Prijava

Napišite komentar