Novosti

Rezultati istraživanja među mladim Tuhljankama i Tuhljanima

Općina Tuhelj u partnerstvu sa Športskim društvom Tuhelj i Mrežom udruga Zagor, te u suradnji sa Savjetom mladih Općine Tuhelj i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Općine Tuhelj provodi projekt ”Tuhelj ZA mlade!”, koji sadrži 13 projektnih aktivnosti, a jedna od njih je provođenje anonimnog upitnika o potrebama i problemima mladih s područja Općine Tuhelj. Ovaj upitnik provodi se u sklopu projekta “Tuhelj ZA mlade!” koji za cilj ima izradu Lokalnog programa za mlade Općine Tuhelj, a koji predstavlja strategiju jačanja položaja mladih u zajednici. Anketu su popunjavali mladi od 15-30 godina starosti koji žive na području općine Tuhelj u razdoblju od mjesec dana, počevši od 16. siječnja ove godine. U okviru te aktivnosti, istražile su se želje i potrebe mladih Tuhljanki i Tuhljana te se donosi rezultat  istraživanja: Evaluacija upitnika Tuhelj ZA mlade 

Svim sudionicima ankete zahvaljujemo na suradnji!

 

U prilogu je i evaluacija održane radionice u studenom prošle godine i zapisnik s fokusirane grupne diskusije iz veljače ove godine:

Evaluacija radionica LPDM Tuhelj

Zapisnici fokus grupa

 

Napomena:

Trenutno, članovi Radne skupine (imenovani od strane predstavničkog tijela)  rade na izradi nacrta Lokalnog programa za mlade. Zadatak članova Radne skupine jest da unutar cilja za kojeg je predviđen njihov rad – predlože aktivnosti kojima bi se ostvarili navedeni ciljevi i koje bi se aktivnosti provodile za poboljšanje položaja mladih u općini u narednih 5 godina.

Izrada nacrta Lokalnog programa za mlade planirana je do kraja polovice lipnja.

 

 

Projekt sufinanciraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Općina Tuhelj

Napišite komentar