Novosti

Proslavljen Dan škole u OŠ Lijepa naša

Osnovna škola Lijepa naša 7. lipnja 2019. godine prigodnom priredbom obilježila je Dan škole.

Svečanim programom i likovnom izložbom prikazan je rad učenika pod vodstvom učitelja. Ravnateljica škole Snježana Romić istakla je da bez učitelja i osoblja škole koji vole raditi, vole djecu i imaju ideje koje sprovode, nemoguć je napredak škole. Svi se  trude da uvjeti rada u školi svakim danom postanu sve bolji, prateći napredak tehnike i uvođenjem novih, suvremenih metoda učenja. Učenici postižu dobre rezultate u školi i izvan nje. „Ponosni smo na svako dijete koje prezentira rad škole, mjesta, županije.“

Škola uspješno surađuje s lokalnom zajednicom. Općina Tuhelj osigurala je nagrade za najuspješnije učenike koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama, a ujedno njima, mentorima i članovima Vijeća učenika daruje nagradni izlet u Novi Vinodolski 19. lipnja. Terme Tuhelj darovale su povodom Dana škole svim učenicima ulaznice za jednodnevno besplatno kupanje.

Nagrade učenicima Anji Petrinec, Lani Zanoški i Lovri Gorupiću koji su u proteklih osam godina postigli odličan uspjeh uručila je zamjenica načelnika Veronika Kolman.

  

Napišite komentar