Novosti

PRIJEM NOVOROĐENE DJECE

“Rođenje je radost i nada, a novorođenče bogatstvo”

U vijećnici Općine Tuhelj u utorak, 30. lipnja održan je prvi ovogodišnji prijem roditelja djece rođene s područja općine Tuhelj u prvoj polovici godine. Tom prilikom načelnik Mladen Hercigonja uputio je čestitku roditeljima te im podijelio poklon paket odjeće za bebe s dizajnom “I  Tuhelj” koji se od prošle godine dodjeljuje novorođenoj djeci.

Općina Tuhelj organizira dva puta godišnje prigodno druženje s roditeljima i njihovim bebama, prilikom kojega upoznaje najmlađe članove zajednice te im uz iskrene čestitke i dobre želje dodjeljuje naknadu za novorođenčad. Naknada za rođenje prvog djeteta iznosi 1.000,00 kn, za rođenje drugog djeteta u obitelji 2.000,00 kn, a za treće i svako daljnje dijete u obitelji 5.000,00 kn.

“Raduje nas što je u prvom dijelu godine broj novorođene djece najveći do sad u odnosu na posljednjih nekoliko godina, te se nadam da će nas još veća brojka iznenaditi i u drugom dijelu godine. Dragi roditelji i djeco, želim vam mnogo zdravlja i zajedničkih lijepih trenutaka u odgoju i odrastanju”, istaknuo je načelnik. Prisutne roditelje pozdravila je i ravnateljica Osnovne škole Lijepa naša u Tuhlju i predsjednica Društva Naša djeca Tuhelj Snježana Romić.

Napišite komentar