Novosti

Prijem i darivanje novorođene djece

U utorak, 29.06.2021. u 18:00 sati održan je prvi ovogodišnji prijem i darivanje djece rođene u prvoj polovici 2021. godine u novootvorenom dječjem vrtiću Potočić Tuheljski.

U razdoblju od 6 mjeseci rođeno je 13-ero djece, 7 djevojčica i 6 dječaka.

Tom prilikom načelnik Mladen Hercigonja uputio je čestitku roditeljima te im podijelio poklon paket odjeće za bebe s dizajnom “I Tuhelj” .

Općina Tuhelj organizira dva puta godišnje prigodno druženje s roditeljima i njihovim bebama, prilikom kojega upoznaje najmlađe članove zajednice te im uz iskrene čestitke i dobre želje dodjeljuje naknadu za novorođenčad. Naknada za rođenje prvog djeteta iznosi 1.000,00 kn, za rođenje drugog djeteta u obitelji 2.000,00 kn, a za treće i svako daljnje dijete u obitelji 5.000,00 kn.

Posebno nas raduje što je ovo prvi prijem u dugo očekivanom dječjem vrtiću koji je svoja vrata za najmlađe otvorio u mjesecu svibnju.

Dragi roditelji i djeco, želim vam mnogo zdravlja i zajedničkih lijepih trenutaka u odgoju i odrastanju”, istaknuo je načelnik. Prisutne roditelje pozdravila je i ravnateljica Osnovne škole Lijepa naša u Tuhlju i predsjednica Društva Naša djeca Tuhelj Snježana Romić, a dobrodošlicu mališanima poželjela je i ravnateljica dječjeg vrtića Potočić Tuheljski Ana Ricijaš.

 

Napišite komentar