Novosti

Posjet djeci u školi pri bolnici u Krapinskim Toplicama

Učenici naše škole odazvali su se pozivu Dječjeg vijeća Tuhlja u prikupljanju društvenih igara i slikovnica za djecu u Osnovnoj školi pri bolnici u Krapinskim Toplicama. Akcija je trajala od početka ožujka do početka svibnja. Djeca su odvajala svoje društvene igre, slagalice i slikovnice te ih donosila u kutiju za prikupljanje na ulazu u školu. Predstavnici DND Tuhelj s predsjednicom Snježanom Romić, dječjim načelnikom Reneom Javorićem Ilićem i kajkavska družina OŠ Lijepa naša koju vodi učiteljica Pavica posjetili su 6. svibnja Školu pri bolnici u Krapinskim Toplicama. Djecu su razveselile igračke, ali još više razigrana predstava i kasnije zajedničko igranje djece.
Savez društava Naša djeca Hrvatske pod medijskim pokroviteljstvom Hrvatske radiotelevizije provodi humanitarnu akciju „Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici“. Cilj humanitarne akcije je prikupiti financijska sredstva kako bi se opremili dječji odjeli u bolnicama diljem Hrvatske. Prikupljenim sredstvima bi se omogućila nabava sklopivih kreveta i stolica za roditelje ili za bliske članove obitelji kako bi mogli boraviti uz dijete tijekom njegove hospitalizacije.
I Vi se možete uključiti u akciju „Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici“! Pozivom na broj 060 9005 (cijena po pozivu 6,25 kn, PDV uključen) do 25. Svibnja donirate 5 kn za brojnu hospitaliziranu djecu i njihove roditelje.

1Vizual Za osmijeh djeteta 1

Napišite komentar