Novosti

Pomoć pri odabiru buduće škole i zanimanja tuheljskim osmašima

Prošlog petka, 31. siječnja 2020. godine na Satu razredne zajednice svoja iskustva iz dosadašnjeg školovanja s učenicima 8. razreda  podijelili  su bivši učenici OŠ Lijepa naša, sada uspješni srednjoškolci, studenti i zaposleni. Upoznali su osmaše  sa specifičnostima svojih srednjih škola, fakulteta i zanimanja na vrlo zanimljiv i veseo način. Bilo je tu puno informacija, praktičnih savjeta i anegdota koje su učenici rado poslušali te postavljali pitanja na tu temu.

Svi sudionici ovog zanimljivog Sata razredne zajednice na kraju su zaključili da je ovakav način prezentiranja srednjih škola/fakulteta/zanimanja vrlo zanimljiv i poučan za obje strane.

Na ovaj način, provedena je još jedna aktivnost Lokalnog programa za mlade i Programa Savjeta maldih Općine Tuhelj za 2020. godinu koja se inače odvija već duži niz godina. Zahvaljujemo Antoneli Horvatin, Dori Matečić, Valentini Hercigonja, Ivani Mihalić, Marku Brozoviću, Kristijanu Gajšaku, Davidu Koletiću i Tomislavu Tramišaku što su svojim angažmanom pomogli sadašnjim osmašima u izboru buduće srednje škole/zanimanja.

 

 

Napišite komentar