Novosti

Podijeljeni božićni paketi

Prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana općinski načelnik Mladen Hercigonja i djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Općine Tuhelj podijelili su prigodne  pakete socijalno ugroženim stanovnicima. Ukupno je podijeljeno 46 paketa socijalno ugroženim obiteljima, 4 dodatna paketa za obitelji s malodobnom djecom te 2 paketa za osobe s posebnim potrebama koje su smještene u udomiteljskim obiteljima.

Korisnike za dodjelu prigodnih paketa predlaže Socijalno vijeće Općine Tuhelj, zaključak o dodjeli donosi Općinski načelnik, a sve na temelju općinske Odluke o socijalnoj skrbi.

Prijašnjih godina za korisnike paketa se uz podjelu organiziralo druženje u Vatrogasnom domu u Tuhlju, no povodom ovih blagdana paketi su podijeljeni na kućnom pragu korisnika, vodeći brigu o svim epidemiološkim mjerama.

Ovim skromnim doprinosom u vidu namirnica i osnovnih higijenskih potrepština Općina Tuhelj želi olakšati svojim najugroženijim stanovnicima blagdane te im pokazati da i u ovoj situaciji svjetske pandemije i ekonomske neizvjesnosti nisu sami.

 

Napišite komentar