Novosti

Općini Tuhelj dodijeljena financijska sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti

Općina Tuhelj prijavila se 20. svibnja 2021. godine na Javni poziv za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2021. godini koji je objavljen 14. svibnja 2021. godine.

Središnji ured za demografiju i mlade donio je 1. srpnja 2021. godine Odluku o raspodijeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2021. godini. Ovom odlukom je Općini Tuhelj dodijeljeno 181.500,00 kuna za održavanje djelatnosti u dječjem vrtiću. 

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava općinama RH za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2021. godini

Radi se o demografskoj mjeri kojom se osigurava financijska potpora za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u općinama Republike Hrvatske koje su svrstane u I. do IV. skupinu prema indeksu razvijenosti, a sredstva su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Na temelju dodijeljenih sredstava Općinski načelnik je donio Odluku kojom se roditelji djece polaznika Dječjeg vrtića Potočić Tuheljski oslobađaju plaćanja usluga korištenja dječjeg vrtića za mjesec srpanj 2021. godine.

Odluka o oslobađanju plaćanja usluga vrtića za mjesec srpanj 2021.

 

Napišite komentar