Novosti

Održana Večer kulture

U športskoj dvorani OŠ Lijepa naša u četvrtak 10. kolovoza 2017. godine održana je Večer kulture u organizaciji gospodina Ive Šućura i Udruge umirovljenika Općine Tuhelj.

Iako su vremenske prilike bile nesklone, čak je početak odgođen radi nestanka struje, skupio se velik broj posjetitelja. Program su vodili Barbara Iveković i Zlatko Ilijaš. Publici su se predstavili sljedeći pjesnici: Ivančica Ilić, Mira Škvorc, Damir Kovačićek, Armando Slaviček i Ivo Šućur. Pročitane su i pjesma Bernardice Despot i vl polj, a voditelji su nam posthumno predstavili Mladena Iblera, našeg vikendaša iz Pristave s impozantnom karijerom u medicini,  diplomaciji i humanitarnom radu.

Svojim glazbenim nastupima počastila nas je Katarina Lončar, studentica muzikologije i članica KUD-a Horvatska Katarina Lončar uz pratnju Milana Kladničkog na gitari te otac i sin, Aljoša i Biel Mutić na saksofonima.

Članovi udruge umirovljenika predstavili svoje rukotvorine, a svoje slike su izložili Marijan Zanoški, Rudolf Tramišak, Monika Lončarić, Nevenka Tramišak, Žarko Grgić, Ivo Šućur te Vlatka Gođevac.

Napišite komentar