Novosti

Održana radionica za udruge s područja Općine Tuhelj

Općina Tuhelj, kao i dosadašnjih godina organizirala je radionicu za predstavnike udruga o pravilima i dokumentaciji Javnog natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Tuhelj za 2019. godinu. Radionicu je vodio pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Tuhelj Tomislav Tramišak.

Sukladno mjeri Lokalnog programa za mlade Općine Tuhelj kojom se predstavnike udruga želi informirati i o aktualnim natječajima na svim razinama vlasti, prisutni predstavnici imali su prilike upoznati se s uvjetima aktualnih natječaja za udruge koje je raspisala Krapinsko – zagorska županija, a koje je prezentirala   pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade KZŽ Martina Gregurović Šanjug.

Radionici je bila prisutna i zamjenica načelnika Općine Tuhelj Veronika Kolman, koja je tom prilikom istaknula kako će od ove godine, osim informiranja udruga o aktualnim natječajima, udruge ostvarivati dodatne bodove ukoliko prijave projekte kojima provode aktivnosti iz Lokalnog programa Općine Tuhelj, a sam postupak prijave na natječaj olakšan izmjenama Pravilnika o sufinanciranju sukladno sugestijama predstavnika udruga.

Podsjećamo, Općina Tuhelj je u Proračunu za 2019. godinu  osigurala 202.750,00 kn za financiranje programa i projekata udruga s područja općine Tuhelj, a rok za podnošenje prijava je 4. ožujka.

 

Napišite komentar