Novosti

Održana radionica „Menadžment volontera“

U petak, 12. ožujka u organizaciji LAG-a Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor održana je radionica pod nazivom „Menadžment volontera“ , u prostorijama DVD-a Tuhelj. Sudionici su na ovoj radionici u okviru Volonterski centar VolontirAJMO kroz interaktivne zadatke imali priliku upoznati se sa Zakonom o volonterstvu, načelima volontiranja i pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja, a na kraju je dogovorena i konkretna volonterska akcija kojom će se urediti zapuštene stepenice na dvije lokacije u Tuheljskim Toplicama.
Zahvaljujemo Mreži udruga Zagor na prilici da i ove godine zajedno radimo na jačanju volonterstva u lokalnim zajednicama, kao i članovima Savjeta mladih Općine Tuhelj, DVD-a Tuhelj, Kuburaške udruge “Gromovi Zagorja” i direktorici TZ Biser Zagorja koji su svojim dolaskom i entuzijazmom iskazali velik interes za aktivnim volonterskim djelovanjem.
Nositeljica projekta je Mreža udruga Zagor, a partnerske organizacije su Grad Zabok, Općina Konjščina, Općina Tuhelj, Općina Kumrovec, Općina Zagorska Sela, Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovna škola Josipa Broza Kumrovec, Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj, Srednja škola Konjščina, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Centar za socijalnu skrb Zabok, Lokalna akcijska grupa Zagorje Sutla, Krapinsko-zagorska županija. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, a isti se provodi od 1.1.2021. do 31.12.2022.

Napišite komentar