Novosti

Održana proslava Praznika rada u Tuhlju

Na inicijativu Savjeta mladih Općine Tuhelj, a u organizaciji Općine Tuhelj, Udruge „Solidarnost Tuhlja“ i Sportskog društva Tuhelj ove nedjelje obilježen je Međunarodni praznik rada. Na igralištu OŠ u Tuhlju održan je malonogometni turnir sela Općine Tuhelj (prijavilo se 9 sela s područja Općine). Paralelno uz turnir održalo se i natjecanje u potezanju užeta. Nakon sportskog dijela, besplatno je podijeljen grah svim sudionicima i gostima kod Vatrogasnog doma u Tuhlju. Posjetitelje je pod šatorom do jutarnjih sati zabavljao popularni bend „Kumovi“ te Branko Papeš (zagorski Mišo).

Što se rezultata tiče, drugu godinu za redom pobjednik malonogometnog turnira je ekipa iz Prosenika, drugi je Črešnjevec, a treće mjesto osvojila je ekipa Svetog Križa. U potezanju užeta, kao najjača pokazala se ekipa Trstena, manje slabija bila je ekipa Tuhlja dok je i u ovoj aktivnosti Sveti Križ bio opet treći.

Ugostiteljske usluge pružao je Turistički centar Tuhelj j.d.o.o., Caffe bar Monaco iz Tuhlja.

Posebno se zahvaljujemo Termama Tuhelj koje su besplatno skuhale oko 350 porcija graha.

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovog događaja, i to: Terme Tuhelj d.o.o., DVD Tuhelj, Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj, vlč. Dragutin Šengula, Davor Žažar, Zdravko Šurina, Stjepan Matečić, Kristijan Mustač, Mario Šoštar, Matija Tramišak, Darko Pavlinić, Antun Berc, Krešo Iveković, Dalibor Herceg, Lea Tušak, članovi Savjeta mladih (Paula Petrinec, Ivan Šurina, Filip Horvatin, Tomislav Tramišak) te djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela (Ivana Cvetko, Katarina Špetić, Marijo Cvrtila, Anita Švigir).

Nadamo se da ste uživali.

 

Napišite komentar