Novosti

Održana priredba povodom Majčinog dana

Tradicionalna priredba povodom Majčinog dana i Dan obitelji DIJETE JE SRCE OBITELJI u organizaciji DND Tuhelj okupila je 3. svibnja u školskoj sportskoj dvorani radosnu djecu, roditelje, obitelji i prijatelje djece. Čestitke djece izrečene su recitacijama, pjesmom, plesom, dramskom igrom. Zvonili su radosni dječji glasovi, čuo se pljesak kojim je publika bodrila djecu tijekom bogatog i raznolikog programa. U očima majki i drugih prisutnih zrcalile su se suze radosnice i ponosa na djecu.

Obitelji su topla gnijezda u kojima djeca rastu okružena pažnjom, ljubavi i brigom. Djeca trebaju podršku i slobodu da slobodno rastu i odrastaju u zdrave, vesele i aktivne odrasle ljude. Hvala svima koji su utkali ljubav i odvojili vrijeme za podršku i pripremu nastupa djece iz Dječjeg vrtića Potočić Tuheljski, OŠ Lijepa naša, Glazbene škole Pregrada i Zabok, Mažoretkinjama Dubrovčan i Desinićkim mažoretkinjama.

Hvala članicama DND-a na organizaciji ove tople priredbe koja je financirana iz sredstava dobivenih na natječaju za udruge Općine Tuhelj.

Snježana Romić, predsjednica DND Tuhelj

 

Napišite komentar