Novosti

Održana priredba povodom Dana škole

U petak, 16. lipnja održana je priredba povodom proslave Dana škole. Proslavu Dana škole otvorila je Mia iz 3.r. otpjevavši himnu, a daljnjim glazbenim točkama oduševio je Školski zbor. Kajkavska družina izvela je dva igrokaza na kajkavskom narječju: Na paši i Kaj je to. Osim kajkavskog, čuli smo i nastupe na dva strana jezika: učenice četvrtog razreda otpjevale su Kekčevu pesem na slovenskom iz filma Sretno, Kekec. Učenici petog i šestog razreda izveli su igrokaz The Wizard of Oz na engleskom jeziku. Učenici drugog razreda počastili su nas svojim recitacijama o ocjenama, a Ela, Nikol i Nikola recitirali o ljepšem svijetu i o tome što želimo biti kada narastemo. Naravno tu je bio i školski zbor uz čije su izvedbe  pjesama Nek svud ljubav sja i Uhvati ritam svi zapjevali.

Susret je zaokružila ravnateljica škole, gospođa Snježana Romić, istaknuvši važnije događaje i uspjehe učenika i učitelja tijekom školske godine. Pritom je zahvalila svim djelatnicima škole na cjelokupnom radu i doprinosu te nagradila učenike i učitelje koji su tijekom školske godine postigli zapažene rezultate na natjecanjima.

Učenicom generacije proglašena je Mihaela Medvedec koje je dobila Plaketu škole kao najbolja učenica generacije kroz cijelo osnovnoškolsko obrazovanje. Ne samo kroz ocjene, već i svojim aktivnim angažmanom u svim aktivnostima škole i izvan škole, ističe se svojim izvrsnim odnosom prema radu i visokim postignućima. Mihaela, visoko si podigla ljestvicu!

Uvijek je zanimljivo i toplo pri srcu vidjeti poznata lica roditelja i prijatelja škole kod ovakvih okupljanja, a posebno bivših učenika koji izrastaju u prekrasne mlade ljude!

 

 

 

 

Napišite komentar