Novosti

Održana 23. Smotra dječjeg stvaralaštva saveza DND-a Hrvatske

23. Smotra dječjeg stvaralaštva Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske je iza nas. Vrata OŠ Lijepa naša i Tuhlja širom smo otvorili. Otvorenog srca s dobrodošlicom primili smo djecu i odrasle iz raznih dijelova Hrvatske. Programa otvorenja 23. Smotre stvaralaštva Saveza DND Hrvatske organizirali smo u suradnji s djecom i učiteljicama OŠ Lijepa naša, učiteljima sviranja GŠ Pregrada i GŠ Zabok, trenericama Mažoretkinja Dubrovčan i Desinićkih mažoretkinja.

Dali smo sve od sebe kako bi u našem malom mjestu srdačno ugostili više od 400 djece i njihovih voditelja iz 19 društava „Naša djeca“. Nadamo se da smo ispunili njihova očekivanja te da  su zadovoljni nastupom, novim iskustvima i prijateljstvima te da su ponijeli lijepe uspomene iz Tuhlja i Zagorja.

Hvala roditeljima koji su ugostili djecu Bakra, Šibenika i Našica u svojim domovima i pokazali svoje veliko srce i ljubaznost. Veliko hvala svim volonterima i volonterkama. Bilo ih je preko 30 i bez njih se ovo događanje ne bi moglo organizirati. Uložili su veliki trud i svoje slobodno vrijeme u pripremi, organizaciji i održavanju Smotre. Družili su se s gostima, odraslima i djecom. Bili su dobri domaćini.

Pokrovitelji Smotre bili su Krapinsko-zagorska županija, Općina Tuhelj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Hvala sponzorima: OŠ Lijepa naša, AGS-u Hrvatska, DND Koprivnica, Dragici Pavlinić-Ciglenečki, Termama Tuhelj, DVD-u Tuhelj, Udruzi umirovljenika Tuhelj, Lovačkoj udruzi „Srndać“ Tuhelj, Udruzi vinara „TRS“ Tuhelj, KUD-u „Naša Lipa“ Tuhelj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napišite komentar