Novosti

Održan prijem tuheljskih Zagorje Boys-a

Općinsko vodstvo Općine Tuhelj na čelu s načelnikom Mladenom Hercigonjom i njegovom zamjenicom Veronikom Kolman te predsjednikom Općinskog vijeća Robertom Romićem danas je u općinskoj vijećnici održalo prijem mladih nogometaša iz Tuhlja koji su, kao dio ekipe Zagorje Boys, osvojili međunarodni turnir Coca-Cola Cup, nakon što su prethodno postali državni prvaci u malom nogometu.
Trojici mladih i već sada uspješnih sportaša, Filipu Pavliniću, Karlu Pavliniću i Mihaelu Štihu načelnik je uručio prigodne poklon bonove za sportsku odjeću ili obuću te nahvalio njihov uspjeh, rekavši: “Ova tri sjajna mladića i njihov uspjeh pokazatelj su tri stvari. Prvo je to da i male sredine poput Tuhlja mogu iznjedriti talentirane mlade ljude. Nadalje, oni su izvrsni promotori našeg mjesta i odlična reklama Tuhlja kao jedne zdrave sredine s tradicijom bavljenja sportom i rekreacijom, a naposljetku, ali ne i manje bitno – oni su inspiracija i najbolja moguća pozivnica njihovim mladim rođacima, prijateljima, susjedima ili bilo kome tko je čuo za njihov uspjeh da se što više bave fizičkom aktivnošću i sportom, pa makar i samo rekreativno i kod kuće. Želim im još puno nogometnih uspjeha jer su definitivno potencijali za takvo što!”
Na prijemu su s dečkima bili i njihovi roditelji koji, s razlogom, nisu krili sreću zbog uspjeha njihovih sinova: “Sretni smo i ispunjeni zbog njihova postignuća, ali isto tako i uzbuđeni zbog svega što je tek pred njima. Jasno, bilo je potrebno mnogo odricanja da bi uopće došlo do ovakvih uspjeha, ali kad je konačni rezultat ovakav, znate da se sve to isplati. Ipak, podrazumijeva se da, kolika god da je njihova ljubav prema nogometu, škola još uvijek mora biti na prvom mjestu.”- kroz smijeh su zaključili ponosni roditelji.
Filipu, Karlu i Mihaelu želimo još puno sportskih uspjeha!

Napišite komentar