Novosti

Održan 7. po redu Sajmeni dan u Tuhlju

Na Sajmenom danu koji se održao u nedjelju 07. kolovoza 2022. u Općini Tuhelj posjetitelji svih uzrasta imali su prigodu uživati u brojnim sadržajima – izlagači domaćih proizvoda, mimohod konjanika i konjskih zaprega, nastup mažoretkinja, vožnja old timera, dječji kutak… i odlično se zabaviti.
➡️Održalo se i gastro natjecanje u dvije kategorije – najbolja gibanica te najbolji gulaš uz budno oko kulinarskog majstora Tomislava Špičeka.
Gulaš kao i gibanice svih izlagača bile su za prste polizati, a odlučivale su samo nijanse. 🙂
Donosimo vam dobitnike nagrada najbolje gibanice i gulaša.
◾️Najbolja gibanica:
✔️Cvetko Dragica
✔️Ilić Štefanija
✔️Pavlinić Josipa
▪️Gulaš:
✔️Općinsko vijeće općine Tuhelj
✔️Dječji vrtić „Potočić Tuheljski“
✔️DVD Tuhelj
Komisija za ocjenjivanje je imala nimalo lak zadatak, od mogućih 240 bodova – 9 ekipa je imalo više od 200 bodova.
➡️Zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, koji su učestvovali – izlagačima, konjanicima, ekipama na pripremi gulaša, gospođama na pripremi gibanica, Dječjem vrtiću Potočić Tuheljski za pripremu dječjeg kutka, Hrvatskom savezu starodobnih vozila Zagreb na mimohodu oldtimera, Osnovnoj školi Lijepa naša Tuhelj, Općini Tuhelj, DVD-u, Lovačkoj udruzi Srndać, Mažoretkinjama iz Desinića, Ellen Bogović, Mak teatru, Maji Vukina Bogović, voditeljici Katarini Špoljar koja je kao i svaki put profesionalno odradila svoj posao, komisiji u sastavu Tomislav Špiček, Ana Ricijaš i Robert Romić… svima koji su bili dio jučerašnjeg događanja…veliko hvala!

Napišite komentar