Novosti

ODRŽAN 3. OLDTIMER SHOW U TUHLJU

U nedjelju, 23. kolovoza održan je treći Oldtimer show u Tuhlju, izložba odltimer motocikala i automobila, u organizaciji Udruge „Zagorje u srcu“ , Općine Tuhelj i Turističke zajednice Općine Tuhelj. Cilj susreta bio je promovirati povijesnu, kulturnu i tehničku baštinu te gospodarske i turističke destinacije Krapinsko-zagorske županije, koja razvija kontinentalni turizam.
Pozdravnu riječ svim prisutnima u ime Općine Tuhelj, u ime načelnika, zamjenika načelnika, Općinskog vijeća te u svoje osobno ime uputio je Predsjednik Općinskog vijeća Darko Medvedec te time službeno otvorio manifestaciju Oldtimer showa.
Manifestacija je okupila 75 starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva koji su ponosno pokazali ljepotu i očuvanost svojih primjeraka oldtimera .
Za napomenuti je i činjenica da su 3. Oldtimer show posjetili članovi oldtimer klubova iz Zagreba, Varaždina, Čakovca, Vrbovca, Pule, Ivanić-Grada, Karlovca, Zaprešića, Zaboka, Pušće, Klanjca i susjedi iz Slovenije (Ljubljana, Kranj, Brežice).
Ruta u dužini od 25 km kretala je iz Tuhlja, kroz Klanjec, Terme Tuhelj te je kroz cjelodnevni program i zajedničko druženje na kraju uslijedio blagoslov vlč. Ivana Režeka te proglašenje najljepšeg motocikla i najljepšeg automobila manifestacije.
Glasovima posjetitelja nagradu za najljepši automobil osvojio je MERCEDES 170 S-D iz 1954. godine u vlasništvu gsp. Branka Horvata iz OTK Varaždin. Glasovima posjetitelja nagradu za najljepši motor osvojio je BMW R60/2 iz 1961. + prikolica Steib LS200 iz 1952. godine u vlasništvu gospodina Josipa Blažeka, člana BMW OTK iz Zagreba.

Napišite komentar