Novosti

OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE TUHELJ

Unatoč mjerama iz Programa čišćenja snijega nerazvrstanih cesta Općine Tuhelj za sezonu 2017./2018. na području Općine Tuhelj

Ako padne više od 20 cm snijega, prvi prioriteti čiste se u tijeku padalina te se nastavlja dalje s čišćenjem prema Planu čišćenja  ukoliko padaline ne prestanu. Također, apeliramo na mještane ukoliko ralica iz bilo kojih razloga nije uspjela očistiti snijeg na Vašoj dionici poduzmite mjere kako biste mogli na vrijeme stići do mjesta svog odredišta”.

radne jedinice unatoč padalinama izašle su na teren i još čiste dionice. Većina dionica na području Općine Tuhelj je očišćena. Molimo mještane za strpljenje dok ekipe ne očiste sve dionice.

Molimo mještane da koriste Obveznu zimsku opremu koja se odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje sukladno odluci o obveznoj uporabi zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

Pod zimskom opremom motornih vozila čija najveća dopuštena masa nije veća od 3,50 tona, sukladno posebnom propisu, podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače.

Apeliramo na sve mještane da se pripreme jer je najava  vremenske prognoze za naredna 24 sata kiša koja bi se mogla smrzavati na tlu i snijeg.

http://www.dhmz.htnet.hr/prognoza/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14240

 

Za sva dodatna pitanja i eventualne poteškoće možete se obratiti na broj telefona 049/556-105 ili na broj mobitela 098/188-0848-Ivana Cvetko

 

 

 

 

Napišite komentar