Novosti

Natječaj za zapošljavanje žena u sklopu projekta ”Žene za Zagorje”

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavljen je natječaj  Gradskog društva Crvenog križa Klanjec za zapošljavanje radnica za pomoć u kući. Ukupno će se na području Tuhlja, Kraljevca na Sutli, Klanjca, Kumrovca i Zagorskih Sela zaposliti 12 žena na period od 24 mjeseca.

Na natječaj se mogu prijaviti žene sa završenom osnovnom ili srednjom školom koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a.

Zaposlene radnice će zasnovati radni odnos na 24 mjeseca, a raditi će na aktivnostima potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju pružajući im pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, itd. Zaposlene će dobiti bicikl i mobitel s plaćenom pretplatom na korištenje do kraja rada na projektu, a do korisnika do kojih neće moći doći biciklom, isplaćivati će se naknada za korištenje osobnog automobila u službene svrhe. Radnice će primati i prigodne nagrade u iznosu od 2500 kuna godišnje (božićnica, regres, uskrsnica) te će biti u obvezi završiti obrazovni program osposobljavanja za njegovateljicu što će im biti plaćeno iz projekta.

Zainteresirane kandidatkinje mogu se prijaviti na natječaj pisanom prijavom na  adresu Gradskog društva Crvenog križa Klanjec, Ulica Lijepe naše 22, 49290 Klanjec do 28.6.2018. godine.

U prijavi je potrebno navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona i po mogućnosti e-mail adresu). Prijavi je potrebno priložiti životopis na hrvatskom jeziku, dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku osobne iskaznice), dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku svjedodžbe najvišeg stupnja završenog obrazovanja).

Natječaj – HZZ

 

Za sve dodatne informacije, kao i za pomoć pri prijavi na natječaj možete nam se obratiti svakim radnim danom od 7 do 13 sati u Jedinstveni upravni odjel Općine Tuhelj osobno ili na broj telefona 049/556-105.

Napišite komentar