Novosti

[NAJAVA] Izi Kvizi

Tekst i foto: IZI KVIZI organizatori

Dragi naši, nakon više od tri mjeseca stagnacije, pub kviz Izi-Kvizi u Tuhlju je spreman da vas ugosti s novom dozom kviziranja!

Ipak, s obzirom da nam stiže ljeto, a ljeti uglavnom kvizaške lige miruju, ovo nadolazeće izdanje kviza će biti specijalno izdanje koncipirano kao turnir – grupna faza, pa knockout faza, sve dok ne dobijemo šampiona izdanja.

Zbog samog koncepta, a i zbog (još uvijek) određenih mjera opreza, sudjelovati može ni više ni manje nego 8 ekipa u kojima može biti ni više ni manje nego 4 člana.

Prijave počinju odmah. Dakle, čim vidite ovo, trk na dogovor sa svojim ekipama kako biste što prije osigurali mjesto među najbržih osam ekipa, i onda ovdje u inbox šibnete porukom naziv ekipe i to je to.

Mjesto održavanja je svima dobro poznato, Caffe bar Monaco, idući petak u 20:00. Potrudite se da dođete ranije kako biste zauzeli mjesta, naručili cugu i kako bismo što prije obavili žrijeb po skupinama i ostale stvari i započeli s kviziranjem. S obzirom na koncept, sigurno ćemo igrati minimalno 2 sata, ali ono što je sigurno je to da ni u jednom trenutku neće biti dosadno. 

Nagrade će, kao i obično, biti simbolične.

Napišite komentar