Novosti

Mladi u razredu

Odabir buduće škole/ zanimanja najvažnija je i najteža odluka koju donose učenici 8. razreda. Kako bismo učenicima olakšali donošenje odluke, potrebno je dobro ih informirati o vrstama i programima srednjih škola i fakulteta.

Prošlog petka, 29.rujna 2017. godine na Satu razrednog odjela svoja iskustva iz dosadašnjeg školovanja s učenicima 8. razreda  podijelili  su bivši učenici OŠ Lijepa naša, sada uspješni srednjoškolci, studenti i zaposleni. Upoznali su osmaše  sa specifičnostima svojih srednjih škola, fakulteta i zanimanja na vrlo zanimljiv i veseo način. Bilo je tu puno informacija, praktičnih savjeta i anegdota koje su učenici rado poslušali te postavljali pitanja na tu temu.

Svi sudionici ovog zanimljivog Sata razrednog odjela na kraju su zaključili da je ovakav način prezentiranja srednjih škola/fakulteta/zanimanja vrlo zanimljiv i poučan za obje strane.

Zahvaljujemo Savjetu mladih i Tomislavu Tramišaku, Pauli Petrinec, Valentini Posavec, Luciji Iveković, Edi Krunešu Kunštu , Antoniju Josipu Grebličkom i Davidu Koletiću što su svojim angažmanom pomogli sadašnjim osmašima u izboru buduće srednje škole/ zanimanja.

Napišite komentar