Novosti

[KONSTITUIRAN NOVI (5.) SAZIV SAVJETA MLADIH OPĆINE TUHELJ]

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Općine Tuhelj koja se održala 26. kolovoza 2021. godine, za predsjednika je izabran Marko Brozović, a za zamjenika predsjednika David Koletić.

Za novi, trogodišnji mandat izabrano je 7 članova i isto toliko zamjenika: David Koletić (zamjenik Erik Hercigonja), Marko Brozović (zamjenica Lana Herceg), Filip Majerić (zamjenik Antonio Majerić), Filip Haramina (zamjenik Kristijan Juranić), Filip Stjepan Hanžek (zamjenik Andrija Slaviček), Filip Horvatin (zamjenica Kristina Tušak) i Petra Poljanec (zamjenica Antonela Horvatin).

U nastavku sjednice načelnik Hercigonja osvrnuo se na dosadašnje sazive Savjeta mladih i izuzetnu suradnju u prethodna dva mandata. Predstavio je okupljenima Lokalni program za mlade uz riječi kako je on svojevrsna smjernica za njihovo djelovanje i osmišljavanje aktivnosti uz Program rada kojeg donose krajem godine za narednu. Čestitao je svim članicama, članovima i rukovodstvu te obećao punu podršku Općine. Kao i do sada, Općina Tuhelj će nastojati uvažavati njihove prijedloge i uključivati mlade u društveno-politički rad. Poručio je i kako su im vrata Općine uvijek otvorena, a svi zaposlenici na raspolaganju.

Na sjednici je donesen i Poslovnik o radu Savjeta mladih Općine Tuhelj.

Nekoliko riječi okupljenima rekao je i novoizabrani predsjednik: Hvala vam na povjerenju i izboru. Nadam se da ćemo produktivno surađivati i zadržati tuheljski Savjet mladih na visokoj razini na kojoj je bio i do sada te da će nam okolnosti dopustiti da prionemo na organizaciju raznih događanja, kojih nažalost uslijed pandemije nije bilo dovoljno ili uopće – rekao je Marko Brozović.

Na kraju, novoizabranom predsjedniku čestitke je uputio i dosadašnji predsjednik u posljednja dva mandata Tomislav Tramišak te mu poželio puno uspjeha u daljnjem radu i nastojanjima u poboljšanog statusa mladih.

Napišite komentar