Novosti

Koncert IVAN ZAK & Šarmeri

Na inicijativu Savjeta mladih Općine Tuhelj ovog je petka 9. kolovoza  na prostoru ispred DVD-a  Tuhelj organiziran koncert Ivana Zaka i Grupe Šarmeri.
Brojni posjetitelji uživali su u odličnom koncertu do ranih jutarnjih sati, a u organizaciju ovog događanja, osim Općine Tuhelj, Turističke zajednice Biser Zagorja i Turističkog centra Tuhelj, bili su uključeni i volonteri, članovi Savjeta mladih Općine Tuhelj i pravne osobe s područja Tuhlja i okolice.
Inače, Općina Tuhelj od 2016. godine redovito tijekom manifestacije Dana Općine organizira i koncert za mlade. Ideja o izboru izvođača od tada svake godine dolazi od savjeta mladih.
Krajem 2018. godine Općina Tuhelj donijela je i Lokalni program za mlade koji predviđa u narednih 5 godina brojne mjere s ciljem uključivanja mladih u društveni život i u kojem su kreirani raznovrsni sadržaji usmjereni na poboljšanje uvjeta života mladih. Jedna od tih mjera je i redovito organiziranje koncerta za mlade na kojem se uključuju mladi volonteri, a i izbor izvođača prepušten je mladima.
Djelić atmosfere s koncerta prenosimo s nekoliko fotografija:

Napišite komentar