Novosti

JAVNO SAVJETOVANJE – Prijedlog Strategije za ostvarivanje prava i potreba djece

Općina Tuhelj s ponosom nosi naziv Općina – prijatelj djece.

S ciljem boljeg poštivanja prava i potreba djece,  Koordinacijski odbor Društva ”Naša djeca” Tuhelj je sastavio prijedlog Strategije za ostvarivanje prava i potreba djece na području Općine Tuhelj za razdoblje od 2017. do 2020.godine koja će kao temeljni dokument u sljedećem razdoblju pomoći razvitku dječjih prava. Prijedlog dokumenta prihvaćen je na sjednici Izvršnog i Nadzornog odbora Društva.

Strategija za ostvarivanje prava i potreba djece na području Općine Tuhelj za razdoblje 2017.-2020.g. definira ulogu lokalne uprave i samouprave, stručnih službi, ustanova, udruga građana, roditelja i drugih odraslih u lokalnim programima za ostvarivanje prava i potreba djece, te ih obvezuje da čine što najviše mogu kako bi se svako dijete potpuno i skladno razvijalo i pripremilo za život i korisno djelovanje u zajednici.

Prijedlog Strategije možete pronaći u nastavku, a svoja mišljenja, konstruktivne prijedloge i zapažanja na tekst Strategije možete dati zaključno s nedjeljom, 12. studenog 2017. godine na:

– e-mail adresu: opcina.tuhelj@gmail.com

– poštom na adresu: Općina Tuhelj, Tuhelj 36, 49215 Tuhelj

 

Strategija za ostvarivanje prava i potreba djece na području Općine Tuhelj 2017 -2020 g

Napišite komentar