Novosti

Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Proračuna Općine Tuhelj za 2018. godinu i projekcije proračuna za 2019. i 2020. godinu

Sa ciljem povećanja transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Općine, Proračuna Općine Tuhelj za 2018. godinu, Općina Tuhelj pokreće proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja istog.

Zakon o proračunu definira proračun kao akt jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave kojim se procjenjuju prihodi i primici te utvrđuju rashodi i izdaci jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave za jednu godinu te projekcije za sljedeće dvije godine, a donosi ga predstavničko tijelo.

Pozivam svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove, sve zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnog i provedivog Proračuna, da se odazovu. Svoja mišljenja i očitovanja možete u pisanom obliku na propisanom obrascu poslati na adresu: Općina Tuhelj, Tuhelj 36, 49215 Tuhelj, ili na e-mail adresu: opcina.tuhelj@kr.t-com.hr zaključno do 01. prosinca 2017. godine.

OPĆINSKI NAČELNIK
Mladen Hercigonja

Javni poziv – Proračun 2018

Prijedlog Proračuna za 2018. godinu i projekcije proračuna za 2019. i 2020. godinu

Obrazac savjetovanja – Proračun 2018

 

Napišite komentar