Novosti

II.SAJMENI DAN U TUHLJU, 08.08.2015.

Općina Tuhelj i Turistička zajednica općine Tuhelj povodom Dana Općine organiziraju

II. Sajmeni dan u Tuhlju,  zanimljiv i šarolik program za sve posjetitelje i svoje mještane.
U sklopu Dana Općine želja je organizirati Sajmeni dan poljoprivrednika, vinara, udruga, obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica.
Našim bi mještanima tako ponudili prezentacijsku, nekomercijalnu, unikatnu ponudu rukotvorina,  domaćih vina, likera, meda, sira i slično.

Molimo sve gospodarstvenike, udruge, zadruge, OPG-e, čuvare starih zanata te sve ostale kreativce iz Općine Tuhelj i šire, da nam se pridruže 08.08.2015. godine na Sajmenom danu poljoprivrednika, vinara, udruga, obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, koji bi započeo na prostoru ispred doma DVD-a Tuhelj u subotu u 15:00 sati, te svojom ponudom upotpune događanja povodom Dana Općine.

Prijavnicu za izlagače na  Sajmenom danu u Tuhlju možete dobiti u uredu TZ Tuhelj, Općinskom uredu  ili je preuzeti s ove stranice , a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@tztuhelj.hr, opcina.tuhelj@kr.t-com.hr, opcina-tuhelj@kr.htnet.hr. ili je možete osobno predati u prostore Općine  i u ured TZ Tuhelj, zaključno sa 24.07.2015.(petak)

Prijavnice:

PRIJAVA IZLAGAČI

PRIJAVA.sajm.dan kuh.gulaša

 

Napišite komentar