Novosti

I navijači iz Tuhlja bodrili su naše Vatrene u Kataru

I dok se s nestrpljenjem očekuje konačni rezultat utakmice između Japana i Španjolske, o kojoj ovisi sljedeći protivnik hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, javljaju nam se Zagorci iz Katra, koji su stigli u Dohu kako bi na stadionu uživo bodrili Vatrene na današnjoj utakmici protiv Belgije.

-Krenuli smo jučer avionom iz Sarajeva za Abu Dabhi, odakle smo taksijem stigli u Dohu. Imali smo nekih problema između Abu Dhabija i Dohe, ali na kraju smo uspjeli stići na vrijeme, pet minuta prije početka utakmice – kažu zagorski navijači.

-Mi smo ekipa prijatelja koji smo nekad radili zajedno u Termama Tuhelj i ostali smo prijatelji i nakon što smo promijenili poslove. U svibnju ove godine smo počeli pripreme za ovaj put i nabavili karte. U planu je da ostanemo još tjedan dana u Abu Dhabiju, a pokušat ćemo nabaviti ulaznice i za sljedeću utakmicu naše reprezentacije. Možda uspijemo. To za sada još ne znamo – kažu.

Inače, ovu veselu zagorsku navijačku šestorku čine Dino Curman, Goran Mihovljanec, Matija Sraga, Rene Javorić Ilić, Matija Tramišak i Ivan Janđel.

Preuzeto s: Zagorje.com

FotoJet (99).jpg

 

Napišite komentar