Novosti

Hvala Vam!

Tuhelj je 4. lipnja okupio u našoj dvorani 592 mladih ljudi velikog srca. Mladi u dobi od 18 do 40 godina iz cijelog Hrvatskog zagorja strpljivo su stajali više od dva sata čekajući svoj red za davanje uzoraka. Njih 586 upisano je u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica kako bi pomogli našoj Luciji, ali i ostalima kojima je nužna transplantacija krvotvornih matičnih stanica. Hvala svima vama dragi darivatelji na strpljenju i želji da pomognete Luciji, ali i drugima.

HVALA SVIMA UKLJUČENIMA U AKCIJU: Zakladi Ana Rukavina, OŠ Lijepa naša, DND Tuhelj, DVD Tuhelj na pomoći u organizaciji, doktorici Jasni Gmajnički, medicinskim sestrama na velikoj pomoći pri uzimanju uzoraka, divnim volonterima koji su bili na raspolaganju za sve, za vizualni izgled plakata hvala Distributeru d.o.o., Mladenu Lončariću na organizaciji tiskanja i postavljanja plakata, hvala svima onima koji su dijeleći plakate i obavijesti na društvenim mrežama dali svoj doprinos velikom odazivu. Hvala i medijima koji su svojim prilozima pratili našu akciju.

Akciji se možete i dalje priključiti dajući krv na tipizaciju u 8 transfuzijskih centara u Republici Hrvatskoj, a navedeni su na poveznici: https://zaklada-ana-rukavina.hr/transfuzijski-centri/,

Svi vjerujemo u Lucijino brzo ozdravljenje.

JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA SVIMA heart!

Napišite komentar