Novosti

DRUŠTVO “NAŠA DJECA” OBILJEŽILO DANE OPĆINE

Povodom Dana Općine Tuhelj Društvo „Naša djeca“ Tuhelj organiziralo je dvije samostalne aktivnosti za djecu i roditelje i uključilo se u Sajmeni dan prodajom kolača i kuhanjem gulaša u kotliću.
Petak uveče, 7. kolovoza, pekao se kukuruz – pecilke. Dok su vrijedni volonteri pekli pecilke, organizirane su igre za djecu i odrasle u okviru projekta “Neka odrastanje bude dječja igra”. Igre je osmislila volonterka Ivana Posavec koja je prošla edukaciju u okviru projekta, a igre je vodila uz pomoć sestre Valentine, nekadašnje dječje načelnice, a danas volonterke. Sve aktivnosti odvijale su se na prostoru DVD Tuhelj.

 

 


U nedjelju, 9. kolovoza održana je biciklijada za djecu i odrasle. Počela je okupljanjem u 8,00 sati i odlaskom na sv. misu u župnoj crkvi. U veselom raspoloženju 35 velikih i malih biciklista krenulo je na put od 20 km. S nama su bili gosti, biciklisti iz Slovenije, Zaprešića i Zagreba.
Aktivnosti DND organizirane su uz pomoć volentera i volontreki, a pripremala ih je i koordinirala predsjednica DND Tuhelj Snježana Romić.

 

Napišite komentar