Novosti

Doneseno izvješće o radu Savjeta mladih Općine Tuhelj za 2019. godinu

Savjet mladih Općine Tuhelj, savjetodavno tijelo koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih, podnio je svoje godišnje izvješće za 2019. godinu. U protekloj godini održane su četiri sjednice i doneseno je deset akata.

S posebnom pažnjom se mogu istaknuti dvije aktivnosti koje je Savjet mladih, uz potporu drugih dionika, uspio ostvariti u 2019. godini. Prva od njih je fitness program u Tuhlju koji je, od samog početka održavanja, nailazio na izrazito velik interes i pozitivne dojmove sudionica. Druga aktivnosti je dogovoreni popust od 30% na kupanje radnim danom u Termama Tuhelj za sve stanovnike Općine Tuhelj i okolnih mjesta, zahvaljujući inicijativi Savjeta i suradnji općinskog načelnika Mladena Hercigonje i Termi Tuhelj. Također, tu je i koncert Ivana Zaka u Tuhlju povodom obilježavanja Dana Općine Tuhelj te volonterska akcija s DVD-om Tuhelj u kojoj je očišćeno oko kilometar šumskog puta obraslog drvećem i raslinjem.

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici održanoj 24. siječnja, osim što su se sumirali prošlogodišnji rezultati, raspravljalo se i o sadašnjim i budućim aktivnostima Lokalnog programa za mlade i inicijativama, poput tekućeg pub kviza, organizaciji turnira u igranju igre FIFA20 i novom ljetnom koncertu, između ostalog. To sve upućuje na činjenicu da Savjet mladih Općine Tuhelj kontinuirano radi na povećanju kvalitete života mladih Tuhljana, a onda posljedično i svih stanovnika Općine Tuhelj.

Napišite komentar