Novosti

Dobrodošlica za tuheljske prvašiće

Jučer je, s početkom školske godine, u prvi razred u Osnovnoj školi Lijepa naša krenulo 17 prvašića. Đake prvake i njihove roditelj kratkim programom pozdravili su učenici drugog razreda te Marta i Sebastijan, članovi recitatorske družine. Srdačno su im dobrodošlicu zaželjele pedagoginja Natalija Knezić-Medvedec i ravnateljica Snježana Romić. Kako bi im prvi dan u školskim klupama bio što opušteniji pobrinuo se i načelnik Općine Tuhelj, Mladen Hercigonja, koji je također došao pozdraviti novopečene tuheljske đake, rekavši im pritom: “Ne sumnjam da ćete, s obzirom na cjelokupni školski kolektiv kojim ćete biti okruženi narednih osam godina, postati dobri i marljivi mladi ljudi i učenici.”

Ravnateljica škole, Snježana Romić i učiteljica prvašića, Ana Šuper, zahvalile su se Općini na novitetu koji je djecu dočekao u njihovoj učionici – riječ je o interaktivnoj ploči, za koju su sigurne da će itekako koristiti učenicima i dodatno poboljšati kvalitetu nastave.

Učenike su na stolovima dočekali poklončići koji su ih razveselili, a pripremila ih je njihova učiteljica. Vedrih lica, puni znatiželje i dječje zaigranosti, naši su prvašići potom krenuli u svoj prvi školski dan.

Napišite komentar