Novosti

DND TUHELJ na 21. Smotri dječjeg stvaralaštva Saveza DND Hrvatske

DND TUHELJ uspješno se predstavio scenskom igrom i likovnim radovima na 21. Smotri dječjeg stvaralaštva pod motom “Radost, igra i stvaralaštvo djece” od 20. do 22.10.2017. u opuštenoj atmosferi  i krasnom ambijentu kazališta Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

DND TUHELJ se predstavio scenskom igrom KAK SE TEMU NEGDA REKLO pod vodstvom Pavice Iveković. Nastupali su: Martina Tušak, Mia Horvatin, Dario Glogoški, Darko Haramina, Alen Javorić Ilić i Luka Sušec. Oduševili su publiku i članove stručne komisije pa su osigurali nastup i u revijalnom dijelu Smotre. Članovi stručne komisije: Ksenija Rožman, Desanka Virant, Sanja Pančevski Tich, Marina Dželalija i Eugen Vrzić su nakon budnog gledanja nastupa učesnika, razgovarali s voditeljima i savjetovali ih kako još unaprijediti rad i kreativno provođenje slobodnog vremena djece. Naša djeca, učesnici Smotre bili su smješteni u obiteljima gdje su naišla na odličan prijem, gostoljubivost i toplinu. Svi su se povezali sa svojim novim prijateljima i izmijenili kontakte. Boravak u Poreču ostat će im u najljepšim uspomenama.

U likovnoj izložbi bilo je izloženo 10 likovnih radova koje je za Smotru s djecom pripremila Silvija Ilić.

Smotra je protekla u odličnoj organizaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske i domaćina DND-a Poreč. Na Smotri  je sudjelovalo oko 250 djece iz 20 različitih DND-a koji su se predstavili s 27 točaka. Delegacije su došle iz svih krajeva Lijepe naše, i to iz: Bakra, Čakovca, Čazme, Karlovca, Koprivnice, Kutine, Križa, Lekenika, Našica, Ogulina, Požege, Pule, Rajića, Ravne Gore, Stubičkih Toplica, Šibenika, Tuhlja, Umaga, Varaždina i Zaboka.

Napišite komentar