Novosti

Dječji dan u Tuhlju

dav

Povodom Dana općine DRUŠTVO “NAŠA DJECA“  TUHELJ organiziralo je 11. kolovoza 2018. Dječji dan za velike i male u OŠ Lijepa naša i oko školske sportske dvorane.

Aktivnosti za i s djecom započeli smo gostovanjem mađioničara Vladimira koji je u vrlo interaktivnoj predstavi učio djecu trikovima. Uz djecu uživali su i roditelji te pljeskom popratili trikove. Face painting za djecu bila je još jedna od zanimljivosti koja je oduševila djecu. Birali su slike morskog psa, ponija, jednoroga, leptira… za oslikavanje svojih lica i ruku.

Mlade volonterke DND TUHELJ okupile su djecu te organizirale i učile djecu zaboravljenim starim igrama (gumi-gumi, brusim škarice, školica…) u sklopu projekta koji provodi Dječje vijeće. U veselom i razdraganu raspoloženju djeca su uživala u zabavnim igrama. Za to vrijeme odrasli su se pobrinuli za tradicionalno pečenje kukuruza.

Idući dan članovi DND-a peti put su s se okušali u kuhanju gulaša u kotliću. Volonterke su prodavale kolače svojih mama na zajedničkom prodajnom štandu Učeničke zadruge „Kotaček“ OŠ Lijepa naša i DND-a. U odličnoj atmosferi sajma i konkurencije te druženju s drugim udrugama skuhan je odličan gulaš koji se slasno pojeo, a ujedno se prikupilo nešto sredstava za UZ „Kotaček“ i DND.

Hvala svim volonterima i volonterkama na doprinosu u ostvarivanju uspješnih i zanimljivih aktivnosti.

 

Napišite komentar