Novosti

“Dijete je srce obitelji” u Tuhlju

Raspjevanu i razigranu večer priredila su djeca Tuhlja za svoje mame, bake i članove obitelji. Društvo „Naša djeca“ Tuhelj u suradnji s OŠ Lijepa naša 8. svibnja bilo je domaćin priredbe ” Dijete je srce obitelji”. Toplina dječjih riječi, pjesme i svirke ozarila je srca okupljene publike povodom Dana obitelji i Majčinog dana.
Prostor osnovne škole odzvanjao je veselom pjesmom, igrom, recitacijama posvećenim majci i obitelji. U programu su sudjelovali članovi recitatorske i kajkavske družine OŠ Lijepa naša, mladi članovi puhačkog orkestra“ Lipa“, učenici 3. razreda, igraonica i recitatori DND-a, mlade pjevačice, učenice naše škole, Gita Šurina, Lea Tušak i Antonela Horvatin. Gošće priredbe bile su mažoretkinje iz susjednog Dubrovčana s koreografijama mlađe grupe kojima je ovo bio prvi nastup. Nakon uživanja u dječjoj kreativnosti, djeca i roditelji nastavili su druženje uz slatkiše i sokove.
Dječja mašta i kreativnost dolaze do punog izražaja kad ih se organizirano vodi. Zato zahvaljujemo svim volonterkama i volonterima, učiteljima i učiteljicima koji ulažu napor da bi djeca rasla u veselom i sretnom okruženju.

PublikaKajkavska 111013193_947594828604875_6345291142386639223_n

Napišite komentar