Novosti

“Dijete je srce obitelji” u Tuhlju

Povodom Majčinog dana i Dana obitelji DRUŠTVO “NAŠA DJECA“ TUHELJ u suradnji s OŠ Lijepa naša 12. svibnja 2017. godine organiziralo je priredbu “Dijete je srce obitelji” za mame, bake, obitelji i sve drage goste. Prostor osnovne škole odzvanjao je veselom pjesmom, igrom, recitacijama posvećenim majci i obitelji. U programu su sudjelovali članovi recitatorske, dramske i kajkavske družine OŠ Lijepa naša, mladi članovi puhačkog orkestra“ Lipa“, učenici 3. razreda i igraonica DND TUHELJ. Gošće priredbe bile su kadetkinje mažoretkinja iz susjednog Dubrovčana. Nakon uživanja u dječjoj kreativnosti, djeca i roditelji nastavili su druženje uz slatkiše i sokove.

Članovi DTM (daroviti, talentirani i motivirani) grupe škole priredili su zanimljivu tombolu čiji je prihod namijenjen projektu Dječji dnevni boravak kojemu je cilj urediti kutak za ugodan boravak djece u školi za vrijeme odmora i u vrijeme čekanja autobusa. Sponzori tombole bili su: Terme Tuhelj, Trgocentar Zabok, Cvjećarnica Ivančica-Tuhelj, Knjižara i papirnica Slovenec-Klanjec, Minimljekara Veronika-Desinić i izdavačke kuće Školska knjiga i Profil Klett.

Dječja mašta i kreativnost dolaze do punog izražaja kad ih se organizirano vodi. Zato zahvaljujemo svim volonterkama i volonterima, učiteljima i učiteljicama koji ulažu napor da bi djeca rasla u veselom i sretnom okruženju.

Napišite komentar