Novosti

Dan sporta, igre i druženja povodom Dana općine Tuhelj

Povodom Dana općine DRUŠTVO “ NAŠA DJECA“  TUHELJ i Športsko društvo Tuhelj organizirali su DAN SPORTA, IGRE I DRUŽENJA za velike i male na prostoru igrališta i oko školske sportske dvorane. U jutarnjim satima druženje je započelo biciklijadom. Djelatnici PP Klanjec tom su prigodom vršili registraciju bicikla. Trosatna vožnja protekla je u veselom ozračju uz toplo vrijeme i lagani vjetrić.

U 18,00 sati počeo je malonogometni turnir tuheljskih sela na kojem se okupilo 6 ekipa. Gledali smo zanimljive utakmice u kojima su ekipe sačinjavali stariji mještani i djeca i mladi. U finalnoj utakmici nakon neriješenog rezultata ekipa Prosenika i Pristave, pobjedu je uspješnijim izvođenjem penala odnijela ekipa Prosenika. Treće mjesto pripalo je FC Sveti Križ.

Mlade volonterke DND TUHELJ okupile su djecu i organizirale zanimljive igre kojima su se pridružile i mame. U veselom i razdraganu raspoloženju djeca su uživala u natjecateljskim i zabavnim igrama.

Sudionici i posjetitelji međusobno su se družili i bodrili djecu i ekipe u natjecanju. Volonteri DND-a pobrinuli su se za tradicionalno pečenje kukuruza, a ŠD za prodaju pića. Prihod ostvaren prodajom namijenjen je projektu Veseli školski hodnici za nabavu garderobnih ormarića u školi.

Aktivnosti tijekom dana zajednički su organizirali i vodili predsjednica DND Tuhelj  Snježana Romić i predsjednik ŠD Tuhelj Krešo Iveković koji zahvaljuju svim volonterima i volonterkama na doprinosu u ostvarivanju uspješnog dana i zanimljivog.

1 Igre 2 Igre 3 Igre 4 Igre1 Kuruza 2 Kuruza1 Nogomet Odmor Okrijepa Pobjednici Registracija bicikla

 

 

 

Napišite komentar