Novosti

U Tuhlju održan tradicionalni Božićno – novogodišnji koncert

U organizaciji Općine Tuhelj, Turističke zajednice općine Tuhelj i KUD-a Naša Lipa Tuhelj u  ponedjeljak, 29. prosinca u sportskoj dvorani OŠ Lijepa naša Tuhelj održan je tradicionalni Božićno – novogodišnji koncert s bogatim kulturno umjetničkim sadržajem.

Tuhljani i njihovi gosti uživali su u nastupima koji je otvorio KUD „ Naša Lipa“ iz Tuhlja. Posebne ovacije i oduševljenje publike izazvao je nastup KUD-a „Sv. Juraj“ iz  Draganića koji su nam se po prvi puta pridružili. Koncert su svojim prisustvom i prekrasnim izvedbama uveličali KUD Naša Lipa Tuhelj, KUD Kumrovec, KUD Antun Mihanović iz Klanjca, Puhački orkestar ”Lipa” iz Tuhlja, sopranistica Lucija Jelušić, Marko Zgorelec na harmonici, Branko Greblički Ventek te Mažoretkinje iz Dubrovčana koje su pod vodstvom Andreje Kušanić podigle atmosferu svojim atraktivnim nastupom i vatrenim akrobacijama sa štapovima.

Završetak svečane priredbe obilježila je zajednička pjesma „Narodi nam se“, svih sudionika i blagdanska čestitka koju je okupljenoj publici uputio zamjenik načelnika gospodin Mladen Hercigonja.

Ugodno blagdansko druženje nastavljeno je u sportskoj dvorani na tradicionalnom božićno-novogodišnjem domjenku u prisustvu svih izvođača i mještana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Napišite komentar