Novosti

[BOŽIĆNI KONCERT U TUHLJU]

U pravom zimskom ugođaju u prekrasno uređenom prostoru, uoči Božića održao se Božićni koncert u Tuhlju, u organizaciji Općine Tuhelj i TZ Biser Zagorja. ?
Prostor igrališta Osnovne škole Lijepa naša i glazbeni program ovu je večer bio idiličan – uz nastup pjesničke dive Marije Husar, Funky Bussines Brass Banda, KUD-a Naša Lipa Tuhelj sa dramskom sekcijom, događanje su upotpunile i grupe mažoretkinja iz Dubrovčana i Desinića koje su svojim izvedbama razigrale publiku .
Niti ugostiteljske ponude nije nedostajalo – uz vruće fritule, kokice, ponudu pića obogatio je Caffe bar Putniku , dok je Udruga vinara i prijatelja dobrog vina poslužila kuhano vino i topli čaj, a Restoran Noć i Dan – kobasice i hot-dogove. Svekoliku ponudu zaokružili su izlagači domaćih proizvoda koji unatoč hladnoći nisu posustali – Udruga umirovljenika Tuhelj, OPG-ovi Merkaš, Zbiljski, Lovrić, Kreativna udruga Piknjica… Uz pregršt slatkiša iz svoje košare tu je bio i Djed Božićnjak koji je uveseljavao najmlađe i sve koji se tako osjećaju pozirajući u foto kutku. Cjelokupnu atmosferu obogatio je i vatromet koji je osvijetlio večernje nebo u Tuhlju!
Sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu i zdravu 2022. godinu svim mještanima Općine Tuhelj na kraju je zaželio i općinski načelnik Mladen Hercigonja.
Hvala svima što su se odazvali uz poziv da se vidimo i dogodine…?

Napišite komentar