Novosti

Podjela božićnih paketa socijalno najosjetljivijim stanovnicima

Tradicionalno predblagdansko okupljanje koje Općina Tuhelj priređuje za svoje mještane teškog materijalnog stanja  održana je u utorak 19.prosinca u prostorijama DVD-a Tuhelj.  Općina je za svoje potrebite mještane i ove godine pripremila pakete sa živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Odlukom načelnika na prijedlog Socijalnog vijeća podijeljena su 63 paketa  socijalno najosjetljivijim  stanovnicima  te  obiteljima s djecom s posebnim potrebama. Također je načelnik Mladen Hercigonja u ime Općine pakete podijelio korisnicima Doma Bidružice koji dolaze s područja Tuhlja. Cjelokupan iznos paketa financirala je Općina Tuhelj iz proračunskih sredstava.

U vatrogasnom domu nazočne su pozdravili načelnik Mladen Hercigonja i župnik Dragutin Šengula, zaželjevši mještanima svako dobro povodom predstojećih blagdana. Podjeli paketa prisustvovali su i članice i članovi Socijalnog vijeća Općine Tuhelj. Uslijedila je prigodna okrjepa uz druženje u veselom predblagdanskom ozračju.

Također, Općina Tuhelj osigurala je  2.000,00 kn za potrebe djelovanja Caritasa Župe Tuhelj pred božićne blagdane za naše najpotrebnije mještane.

 

Autor fotografije: Davor Žažar

 

 

 

 

 

 

 

Napišite komentar